Home Noutăți Drama unei românce. A cucerit Italia la începutul acestui an și a...

Drama unei românce. A cucerit Italia la începutul acestui an și a murit la 36 de ani, azi noapte

Cunoscuta pictoriță româncă Elena Pop a murit la doar 36 de ani. Apropiații sunt șocați de cele întâmplate, mai ales că nimeni nu știa să fi suferit de vreo boală.

Anunțul a fost făcut pe contul de socializare al pictoriței, unde mesajele triste au curs lanț. Se pare că Elena suferea de cancer la sân, potrivit unui prieten. „Cancer la sân… A murit în spital noaptea trecută”, a fost răspunsul unui prieten virtual, pe contul de Facebook.

„Nu îmi vine să cred ca nu mai sunteți lângă noi . Nu îmi pot descrie durerea din suflet, îmi pare nespus de rău ca nu mai sunteți langa noi. Îmi doream atât de mult să vă văd iar si să mă încurajați în tot ceea ce fac. Erați mereu cu zâmbetul pe buze, nu ma gândeam vreodată ca o sa plecați acum. Nu am să vă uit niciodată, voi fii la fel de luptătoare ca până acum și nu mă voi lasa învinsă . Zbor lin, înger frumos Va iubesc”, este unul dintre mesajele postate pe Facebook.

La începutul anului 2017, în urma unui concurs organizat în Italia, Elena Pop a fost desemnată artistul anului 2017, italienii fiind cuceriți de picturile acesteia.Un număr de 100 de artişti din toată lumea au râvnit titlul din Cesenatico dar românca a fost câțtigătoarea Fiecare pictor a participat cu două lucrări. Iniţial, au fost selectate 50 de tablouri, dar românca a fost pe placul criticilor italieni. Evenimentul a fost organizat de una dintre cele mai cunoscute galerii de artă din Milano.

Şi nu nu a fost prima recunoaştere de acest fel. Elena Pop a mai adus în ţară premii internaţionale. Artista şi a început drumul în arta prin mai multe proiecte caritabile. A avut expozitii cu ajutorul carora a ajutat copiii bolnavi de cancer, boală care a răpus-o până la urmă, pe ea. 

loading…


Exit mobile version