Drama unui român de 30 de ani în Italia. Salvat după un accident, a căzut și a murit în spital

Poveste cu final tragic pentru Liviu Apostol, un tânăr român de numai  30 de ani, care a fost rănit într-un accident rutier care a avut loc în seara zilei de 27 ianuarie 2017, în localitatea Poggiomarino din provincia Napoli.

Liviu a fost găsit de trecători, trântit la pământ cu răni grave, lângă un scooter care fusese lovit de un automobil. Un prieten de-al românului, cel care conducea scooterul a fugit inițial de la fața locului dar a fost găsit de autorități și a povestit cum a avut loc accidentul, fiind acum cercetat de autoritățile italiene. Șoferul automobilului nu a fost încă găsit. 

Potrivit ziarului local Il Fatto Vesuviano, în urma accidentului, Liviu Apostol a fost internat în stare foarte gravă la spitalul din localitatea Sarno, apoi transferat la spitalul din Nocera Inferiore. Starea sa de sănătate se îmbunătățise, Liviu începuse să vorbească și să meargă, dar în  dimineața zilei de 10 februarie 2018, tânărul tată de numai 30 ani a căzut din senin pe coridorul spitalului și a decedat.

Familia îndurerată de această tragedie, trebuie să ducă trupul neînsuflețit al conaționalului nostru în România dar, cum se întâmplă mai mereu în aceste situații dureroase, banii nu sunt de ajuns. Apropiații familiei au creat o pagină Facebook pentru a ajuta familia în acest sens, pagină care se numește Din Suflet pentru Liviu pe care o puteți vedea mai jos.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri