E bunică și castrează pedofili pentru a se întreține. ”Să fie o lecție pentru ei”

O femeie în vârstă de 68 de ani din Kazahstan, mamă și bunică, își câștigă existența dintr-o slujbă care multora ar da fiori: castrează pedofili.

Zoya Manaenko insistă că este corect ca cei care agresează sexual copiii să primească această pedeapsă pentru a se învăța minte și crede că Occidentul poate să învețe din modul în care țara ei îi tratează pe aceștia, a relatat publicația britanică  Daily Star.

Slujba plătită a bunicii, asistentă medicală de profesie, este de a castra chimic pedofilii condamnați în închisoarea din Ust- Kameogorsk. ”Eu cred că aceasta este decizia corectă. Acești oameni trebuie opriți cumva”, spune femeia. ”Ei comit crime groanice împotriva copiilor, iar legea trebuie să permită castrarea lor”, apreciază bunica.

Kazahstanul și-a înăsprit recent legile pentru a utiliza în mod obișnuit injecții care să reducă pe viață libidoul celor condamnați pentru violarea sau molestarea sexuală a copiilor.Zoya spune că nu are niciun fel de remușcări cu privire la ce face pentru a-și câștiga existența.

”Nu am niciun fel de emoții”

„Acestea sunt îndatoririle mele profesionale. Condamnații vin aici prin hotărâre judecătorească. Nu am niciun fel de emoții”.

Kazahstan a achiziționat stocuri de steroizi anti-androgen steroizi concepuți pentru combaterea cancerului și îl utilizează pentru castrarea chimică a pedofililor.

„Este o injecție intramusculară obișnuită la nivelul fesei. Medicamentul este injectat lent, este nevoie de timp”, explică femeia.

Injecțiile sunt repetate la fiecare 12 zile. ”Îi pot place sau nu injecțiile, eu îmi fac oricum treaba”, povestește bunica.

„Potențialii criminali trebuie să știe că orice crimă va fi pedepsită, probabil că acest lucru îi va opri. Ei trebuie să țină cont că există o astfel de pedeapsă pentru această crimă. Că nu vor fi doar întemnițați, ci își vor pierde și masculinitatea”, a mai spus Zoya.

Sentințele judecătorești pentru castrare chimică se dau pe baza unui diagnostic psihiatric de pedofelie – descrisă drept „tulburare de conduită sexuală” – pentru cei condamnați pentru infracțiuni contra inviolabilității sexuale a copiilor.

Pedofilii condamnați sunt obligați să semneze un formular, recunoscând că acceptă fiecare injecție care le scade apetitul sexual.

„Îmi doresc ca, după eliberare, să nu mai violeze și să meargă la o distanță cât mai mare de orice copil”, susține bunica. ”Castrarea să fie o lecție pentru ei”, a mai spus ea.

Sursa: Daily Star

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri