Ea a fost desemnată cea mai frumoasă șoferiță de camion din România în 2019. Este din Botoșani

Cea mai sexy şoferiţă din România este din Botoşani. La această concluzie au ajuns câteva mii de internauţi, care au participat la un concurs de Miss mai puţin obişnuit. Una dintre cele mai cunoscute pagini ale comunităţii şoferilor români, Ilie Matei – „Omul Şoselelor”, a dat startul săptămâna trecută, unui concurs pe Facebook numit „Cea mai frumoasă şoferiţă din România”, criteriile de participare fiind naţionalitatea română şi practicarea acestei meserii pe maşini de mare tonaj precum camioanele, cu alte cuvinte, o şoferiţă profesionistă.

După câteva zile în care fanii paginii de Facebook Ilie Matei – „Omul Şoselelor”, dar nu numai, au putut să îşi voteze favorita, administratorul paginii a anunţat, pe 7 decembrie, câştigătoarea.

Mălina Elena Ghileschi este din Botoşani şi are 24 de ani. Tânăra câştigătoarea a reuşit să strângă peste 3.500 de like-uri la poză cu care a participat în cele două runde de concurs.

În prima instanţă a fost vorba de o probă de departajare, iar pozele care adunau peste 1.000 de aprecieri ar fi intrat în finala propriu-zisă. „Sunt foarte puţini oameni în branşa asta care susţin acest fenomen feminin apărut la nivel de procent semnificativ în ultimii ani. Aceste tinere, pe lângă faptul că înfrumuseţează spaţiile pe care le împărţim cu toţii, creează şi un fel de ambiţie în jurul lor, o ambiţie a celorlalţi de a se comporta mai frumos, de a vorbi mai civilizat şi de a se manifesta mai profesionist. A fost o încercare de promovare a colegelor noastre, care, pe lângă frumuseţe sunt şi bune profesioniste. După 6 zile în care o mare parte din cei de pe grup au votat, Mălina Elena Ghileschi a câştigat detaşat această provocare, în urma la vreo 3500 de like-uri adunate în 2 runde în care voturile au fost contabilizate”, a precizat pe pagina sa, organizatorul concursului, Ilie Matei.

Mălina Elena Ghileschi a terminat şcoala de şoferi pentru categoriile C şi E şi a obţinut atestatul pentru transportul de marfă, iar din ianuarie 2019 practică această meserie, fiind plecată în străinătate alături de logodnicul ei care are deja un an vechime ca şofer de camion pentru o companie locală de supermaketuri.

Stăpânesc volanul cu multă precizie”

Tânăra a fost de mică pasionată de maşini şi de tot ceea ce ţine de şofat. „Pentru că am o pasiune aparte pentru maşinile de mare tonaj, am reuşit tot ce mi-am propus. În prezent, stăpânesc volanul cu multă precizie şi sper să am parte de mulţi kilometri fără evenimente neplăcute”, a spus sexy şoferiţa botoşăneancă.

Tânăra lucrează la firma germană Spedition Pflaum GmbH care se ocupă de distribuţie de produse, colete şi transport de marfă internaţional. Ajunsă în Germania, a avut la dispoziţie o lună de zile pentru a învăţa cum trebuie să manevreze o liză electrică, cu care încarcă şi descarcă singură camionul, cum trebuie să încarce marfa în camion şi cel mai dificil lucru pe care l-a avut de învăţat a fost „faimosul” tras în rampă, însă spune că acum le stăpâneşte pe toate fără probleme.

blank blank

Pentru că iubim Botoșaniul și botoșănenii vă invităm în grupul de facebook Botoșani -orașul meu drag. Intră aici.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,101FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri