Ea este românca ucisă de iubitul italian gelos. Mihaela avea 44 de ani și trăia de 15 ani în Italia

Femeia româncă împușcată mortal vineri, 22 mai, în jurul orei 16:45, într-o mașină aflată în parcarea unui supermarket de la marginea orașului Cuneo, avea 44 de ani și se numea Mihaela Apostolidis. Era originară din București, dar locuia de mai mulți ani la Saluzzo, în provincia Cuneo, din Piemonte.

Poliția a găsit-o pe femeie pe scaunul din dreapta al unui autoturim Fiat Panda de culoare albă. Lângă mașină, Francesco Borgheresi, în vârstă de 42 de ani, un militar italian originar din Florența, dar cu domiciliul în Pinerolo. La Stampa scrie că bărbatul a sunat la 112 și a așteptat sosirea agenților de poliție care l-au reținut pentru interogatoriu: „Am omorât o femeie – a mărturisit el la telefon – veniți să mă luați, nu voi opune rezistență.” Borgheresi a tras patru focuri de armă, dintre care trei au lovit-o pe Mihaela în piept, provocându-i decesul, iar unul l-a rănit pe el la mâna stângă. Cei doi aveau o relație.

După ce a fost operat pentru extragerea glonțului, Francesco Borgheresi, a fost dus la Parchet unde, interogat de procurorul Alberto Braghin, a confirmat că a fost el cel care a ucis-o pe Mihaela Apostolides. Bărbatul a spus că a împușcat-o pe femeie din gelozie.

Mihaela era în Italia de aproximativ 15 ani, a declarat Vincenzo Baiammonte, proprietarul localului de pe via Savona din Cuneo, unde românca lucra în prezent ca ospătar.

„Era o fată nemaipomenită, nu-mi vine să cred că militarul ăla a omorât-o”, a spus angajatorul femeii românce.

„Lucra aici ocazional, câteva zile pe săptămână – specifică Vincenzo Baiammonte conform Targatocn. „Trăia de cel puțin 15 ani în Italia și știu că mai întâi a lucrat în alte cluburi de noapte, în Cuneo și apoi în Verzuolo. Era o fată extraordinară, moartea ei e o tragedie imensă pentru cine o cunoștea.”

Despre criminalul Mihaelei, proprietarul restaurantului declară: „Pe el îl cunoșteam din vedere, a venit de câteva ori în localul meu. Mihaela mi-a mărturisit odată că îl cunoscuse pe când lucra în celălalt restaurant, la Verzuolo. În această perioadă de urgență sanitară, în timpul căreia restaurantul a fost închis, m-a întrebat dacă poate rămâne într-un apartament pe care îl am deasupra restaurantului, așa că de la începutul lunii martie a locuit acolo. Biata Mihaela, încă nu-mi vine să cred că i s-a întâmplat.”

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,101FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri