Ea este tânăra găsită moartă pe un câmp de la marginea Autostrăzii Soarelui

Mirabela Cristian (27 de ani), o tânără din comuna prahoveană Telega, a murit în condiţii suspecte, trupul ei fiind descoperit pe un câmp de la marginea Autostrăzii Soarelui, în judeţul Călăraşi. Părinţii victimei sunt şocaţi, pentru că ştiau că fiica lor se afla la un concert în Bucureşti a relatat astăzi Adevarul

Descoperirea macabră a fost făcută în data de 11 octombrie, de un tractorist care lucra pe câmpul de la marginea A2, pe raza judeţului Călăraşi. Acesta a fost cel care a anunţat autorităţile atunci când a dat peste trupul fără viaţă al tinerei. Mirabela era dezbrăcată complet, iar hainele şi geanta sa au fost găsite la o distanţă de câteva zeci de metri. Surse apropiate de anchetă susţin că victima nu prezenta urme vizibile ale unei agresiuni, iar după efectuarea necropsiei s-a stabilit că tânăra consumase substanţe interzise.

Apropiaţii tinerei spun, sub protecţia anonimatului, că fata ar fi făcut o pasiune pentru un cântăreţ hip hop care susţine concerte sub pseudonimul Dilimanjaro. La concertul acestuia din Bucureşti ar fi plecat Mirabela în data de 10 octombrie, însă nimeni nu are o explicaţie în prezent la motivul pentru care a ajuns pe un câmp din Călăraşi.

Mirabela Cristian a terminat cursurile unei şcoli postliceale de asistent de farmacie, dar pentru că nu şi-a găsit un loc de muncă, a decis să plece, în luna februrie a acestui an, împreună cu iubitul său, în Danemarca, în speranţa că-şi va putea face un rost în viaţă într-o altă ţară. Ce s-a întâmplat în Danemarca este greu de precizat, tot ce se ştie în prezent este că tânăra a decis să se întoarc în ţară în această toamnă singură. Sunt prieteni care spun că, în perioada în care a fost plecată din România, tânăra ar fi luat legătura pe internet cu un bărbat român.

În ceea ce-l priveşte pe cântăreţul Dilimanjaro, tânăra îl aprecia şi la concertele lui mai fusese în trecut, spun apropiaţii. În data de 9 octombrie, ziua dispariţiei, Mirabela i-ar fi mărturisit bunicii sale că pleacă la Bucureşti la un concert, fără a preciza cât va rămâne în Capitală. De atunci, familia fetei nu a mai primit nicio veste de la Mirabela până în data de 11 octombrie, când şi-a sunat tatăl de pe un telefon pe care l-ar fi cerut de la o persoană rămasă deocamdată neidentificată. I-a spus atunci tatălul că este bine şi să nu se îngrijoreze. Mai apoi trupul tinerei a fost găsit pe un câmp din Călăraşi, la câţiva kilometri de A2.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru moarte suspectă.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri