Ei sunt tinerii care au murit, azi noapte, în cumplitul accident din Vaslui. Bogdan, șoferul vinovat, urma să se căsătorească în luna august

Cinci vieți au fost curmate, din cauza unei manevre greștie, pe o șosea din județul Vaslui, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 30 iunie.  O fetiță este în stare de șoc, și-a văzut tatăl murind în fața ochilor. Mama ei, rănită grav, este în comă. Șoferul vinovat a lăsat în urmă un băiețel și o logodnică îndurerată, a transmis Adevarul.

Cinci persoane şi-au pierdut viaţa în urma accidentului, iar alte opt sunt rănite, două dintre ele în stare critică. Cele trei autoturisme implicate, un BMV, un Audi şi o Skoda, au fost transformate în mormane de fiare.

40 de salvatori s-au luptat să le ajute pe cele 12 victime ale accidentului de pe Drumul European 581, din localitatea Bădeana, județul Vaslui. În urma impactului violent, cele trei mașini implicate în carambol au fost transformate într-un morman de fiare contorsionate.

Tregedia ar fi fost cauzată de o depășire neregulamentară. Șoferul vinovat, Bogdan Cornel Topriceanu, în vârstă de 31 de ani, se întorcea de la discotecă. Cu el în mașină erau: Iulian, 26 de ani, Maria, 17 ani, Gabriela, 19 ani,  şi sora acesteia din urmă, Mădălina, o adolescentă de 15 ani care tocmai susţinuse Evaluarea Naţională şi se pregătea de admiterea la liceu. Ea este singura care a scăpat cu viață. Este, însă, în comă.

Bogdan a lăsat un urma sa un băiețel care va crește fără tată și o logodnică devastată. În luna august, trebuia să fie mireasă.

Mașina condusă de Bogdan a izbit din plin autovehiculul condus de Cătălin Spătaru, 34 de ani. Acesta, împreună cu soția, Raluca Moişanu, 34 de ani, și fiica sa, în vârstă de 15 ani, se întorceau dintr-o vacanță în Grecia. Cu ei se afla un alt cuplu de prietenei: Elena Hîncu, 33 de ani, şi Adrian Bondar, 34 de ani. Mai aveau 60 de kilometri până acasă.

Din nefericire, Cătălin Spătaru n-a avut nicio șansă. Bărbatul a murit e loc, în urma impactului. Soția sa este internată în spital, în comă. Medicii sunt rezervați cu privire la șansele ei de supraviețuire.Fiica lor a scăpat cu leziuni mai uşoare. Potrivit  medicilor de la Spitalul Sfânta Maria Iaşi, fetiţa a suferit un şoc puternic în urma accidentului, scrie adevărul.ro

„Fetiţa este bine, o stare relativ bună. Nu va merge pe Terapie Intensivă, ci direct pe Chirurgie. Viaţa ei nu este pusă în pericol. Este speriată foarte tare, vă daţi seama”, a precizat managerul Spitalului ”Sfânta Maria” Iaşi. În stare stabilă sunt şi Elena Hîncu şi Adrian Bondar, care au suferit traumatism de coloană lombară, respectiv policontuzii prin accident rutier.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri