Ei sunt tinerii români care au murit în accidentul din Olanda. Adina și Aurel au lăsat în urmă un băieţel de doi ani, iar Cosmin urma să se căsătorească

Trei tineri români, soră, frate și cumnat, se numără printre cele cinci victime ale cumplitului accident de circulație petrecut, luni, în Olanda.

Soții Adina și Aurel Soreanu, doi tineri din Caracal, și-au pierdut viața în microbuzul cu care se întorceau de la serviciu. Alături de ei s-a stins și Cosmin Zîmbrea, fratele Adinei. Iubita acestuia și alte două persoane se află în stare gravă la spital.

Adina Soreanu, 24 ani, și Aurel Soreanu, 30 ani, lucrau în Olanda pentru a asigura un viitor mai bun băiețelului lor, David, scrie realitateaoltului. Soții plecaseră să lucreze în străinătate alături de fratele Adinei, Cosmin Zîmbrea, 27 ani, și prietena acestuia Andreea, cu care urma să se căsătorească peste câteva luni.

Cei cinci se întorceau luni de la serviciu cu microbuzul care a fost implicat într-un înfiorător accident pe o autostradă, pe drumul N270, la est de orașul Helmond din Olanda.

Adina și Aurel plecaseră la muncă în Olanda, pentru a-și face un viitor mai bun. Munceau la un abator, în Olanda, cu un contract pe șase luni, după ce, în trecut, mai lucraseră și Germania. Visau să aiba o casă unde să locuieasca impreună cu băiețelul în vârstă de doi ani.

Bunicul tinerilor: Aşa a fost destinul lor să moară împreună

Nicolae Zîmbreanu, bunicul celor doi fraţi, a povestit că Adina a plecat împreună cu soţul să muncească în străinătate pentru a putea să îşi cumpere o locuinţă unde să stea împreună cu copilaşul lor de doar doi ani.

Cosmin urma să se căsătorească în luna august cu iubita lui.

”În urma accidentului din Olanda a murit nepoata mea, nepotul meu, dar şi soţul Adinei. Nu mi-a venit să cred când m-a sunat băiatul meu şi mi-a spus. Nepotul meu se pregătea de nuntă, iar nepoata visa să îşi cumpere o casă. Aşa a fost destinul lor să moară împreună. Erau doi copii cuminţi care au plecat de mici de acasă să îşi poate face un viitor. Acum ne pregătim de înmormântare, iar eu nu pot să cred că ei nu mai sunt şi că au murit”,a povestit Nicolae Zîmbrean, potrivit Mediafax.

Mesaje de condoleanțe au publicat și rudele sau prietenii tinerilor morți în accidentul din Olanda.

„Plecați de acasă pe picioare cu zâmbetul pe buze, au vrut doar să muncească să poată avea o casă. …Și azi îi aşteptăm să se întoarcă acasă la puiu lor cel mic și la toți cei dragi, dar nu va mai fi nimic aşa cum a fost odată. Vă voi purta mereu în sufletul meu, dragi mei verişori !!”

„Odihniți-vă în pace, suflete tinere și frumoase. Cosmin Zimbrea, Adyna Soreanu, Aurel Soreanu. Iar pe tine, draga mea prietenă, te așteptăm cu toții acasă sănătoasă. Multă sănătate, Andreea Ruxandra mea”

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri