El este românul mort în Italia, zdrobit de utilajul pe care îl conducea. Bogdan avea 30 de ani

S-a aflat cine este românul mort în Italia, luni, zdrobit de utilajul agricol pe care îl conducea. Ajunsese în Italia de numai o lună de zile pentru a munci la câmp și a strânge câțiva bănuți, dar și-a găsit sfârșitul aici, la mii de kilometri distanță de casă.

Se numea Bogdan Andrei Boncea, originar din Maramureș și avea doar 30 de ani când viața i-a fost răpusă pe meleaguri străine de acel utilaj agricol, în jurul orei 17:00 de luni, 15 iulie 2019.

Nu se înțelege încă ce anume a provocat accidentul: mașinăria se mișca la o viteză foarte mică și pe teren drept, iar alături de Bogdan se mai afla un muncitor care a scăpat nevătămat,  relatează ziarul regional L’Adige. Momentan se presupune că tânărul nostru conațional a pierdut controlul utilajului și asta ar fi dus la răsturnarea sa și la zdrobirea românului, care nu a mai putut fi salvat.

„Câmpul pe care se afla este într-o zonă destul de plană, în plus, utilajul se deplasa la viteză foarte mică”, explică primarul localității Denno, Fabrizio Inama, care s-a prezentat și el la locul accidentului imediat ce a aflat despre moartea tânărului român. Carabinierii din Denno și inspectorii de la Serviciul pentru Prevenire și Siguranță în Domeniul Muncii din provincia Trento vor investiga pentru a afla cauza exactă care a dus la această tragedie.

Bogdan a mai fost în Italia și în anii trecuți împreună cu alți conaționali cărora nici acum nu le vine să creadă că a murit și care-l plâng alături de familia îndurerată. Pe pagina de socializare a lui Bogdan curg zeci de comentarii de condoleanțe de la aflarea tragicei vești.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,113FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri