El este șoferul român de TIR mort în tragicul accident din Italia

Unul din cei doi români morți în tragedia din Italia, de la Genova, este din Gorj şi se afla la volanul unui camion, atunci când podul s-a prăbuşit.

Tânărul român mort la Genova se numeşte Marian Roşca şi avea 36 de ani. Lucra ca şofer pentru o firmă franceză, Alba Déménagements. Marian urma să se căsătorească în curând iar astăzi ar fi fost ziua numelui, de sf. Maria. Marian Roşca se afla în tranzit cu camionul, spre Franţa, atunci când podul s-a prăbuşit cu el şi cu alte 30 de maşini, la Genova, de la o înălţime ameţitoare.

Familia este devastată de moartea lui Marian, iar Ioan, fratele său, îi transmite un mesaj de adio: 

“Dumnezeu să te ierte frățiorul meu scump, acolo sus unde ești, nu te voi uita niciodată. Asta a fost ultima ta rută”, a scris cu amărăciune fratele său pe Facebook, conform Observator TV. Cel mai recent bilanţ al tragediei din Italia arată că cel puţin 35 de oameni au murit, alţi 13 sunt răniţi în stare gravă, iar zece sunt daţi dispăruţi.

Ministerul Român de Externe a transmis, astăzi, că doi români au murit în urma tragediei de la Genova.

Un alt român, şofer de TIR, a scăpat cu viaţă după ce podul s-a prăbuşit chiar în faţa sa. El a ajuns la spital cu câteva răni uşoare şi a fost lăsat să plece acasă.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri