Peste şapte milioane de măşti de protecţie vor fi disponibile începând de astăzi pe eMAG, clienţii pot comanda produsul fără adaos comercial. Măştile sunt disponibile în seturi de 50 de bucăţi, iar pentru că interesul este extrem de mare, dar şi în scopul prevenirii revânzării la preţ crescut, comenzile sunt limitate la o cutie pentru fiecare client. Vezi aici siteul EMAG și preturile.
Având în vedere stocurile actuale, preţul fără adaos este de 146,83 de lei şi va fi actualizat săptămânal, lunea şi joia, pe baza costului mediu ponderat de la fiecare aprovizionare, afişat transparent în pagina produsului.Vezi aici siteul EMAG și preturile.
„Începând de azi, setul de măşti simple cu trei pliuri este disponibil la eMAG şi poate fi livrat rapid, în orice localitate. Ne dorim ca fiecare român să aibă acces la măsuri de protecţie de bază, astfel că am decis să vindem fără profit acest produs. Fără a fi specializaţi în această categorie de produse, am învăţat şi ne-am adaptat, din mers, astfel încât să putem veni în întâmpinarea unei nevoi pe care oamenii o au în aceste zile şi care vizează sănătatea publică”, a spus Iulian Stanciu, CEO eMAG.
Primul transport de măşti destinat vânzării a sosit ieri pe aeroportul Henri Coandă cu un avion Boeing 787, iar următorul transport va fi disponibil la vânzare începând de duminică. Necesarul pentru cei care se luptă cu pandemia COVID-19 – medici, jandarmi sau militari – a fost prioritizat, primele cantităţi au fost distribuite prin programul Donează pentru linia întâi, organizat de Banca Transilvania, Mobexpert, Bitdefender şi eMAG, iar acum eMAG începe să vândă pentru toţi clienţii.Vezi aici siteul EMAG și preturile.
În această perioadă, pe fondul prevenirii infecţiei cu COVID-19, eMAG recomandă clienţilor să urmeze îndeaproape anunţurile autorităţilor şi să efectueze plata online cu cardul, evitând astfel plata cu cash.
Pentru a-şi proteja angajaţii şi clienţii, eMAG a luat un set de măsuri pe care le adaptează în funcţie de evoluţia situaţiei şi de recomandările autorităţilor. Astfel, tuturor angajaţilor de la depozite li se ia temperatura de două ori pe zi şi poartă mănuşi şi măşti, în timp ce toate spaţiile de lucru, de la aprovizionare la livrare, inclusiv maşini, sunt dezinfectate periodic şi zonele comune sunt dotate cu dezinfectanţi pe bază de alcool 80%.
De asemenea, curierii poartă mască şi mănuşi, livrează coletele fără contact şi sunt instruiţi cum să se protejeze pe ei şi pe cei din jurul lor, iar consolele easybox sunt dezinfectate la fiecare alimentare.