Episodul 4 din sezonul 7 al GAME OF THRONES este online. Hakerii au dat lovitura

GAME OF THRONES S04E07 este DEJA ONLINE! Lovitură primită de HBO la finalul acestei săptămâni. Episodul care urmează să fie difuzat duminică (n.r. luni, ora 04:00 în România) a ajuns deja pe internet.

Publicația The Verge a obținut confirmări oficiale că episodul apărut pe diverse site-uri este real. Mai mult, copia obținută de hackeri este varianta extinsă. Episodul care va fi difuzat la finalul săptămânii are 50 de minute, în timp ce varianta care circulă pe net are 10 minute în plus.

HBO a fost atacată de hackeri în această săptămână și peste 1,5 tb de informații au ajuns pe mână lor, inclusiv episoade din serialele postului TV și scenariile pentru toate episoadele acestui sezon din Game of Thrones.

Oficialii postului susțin însă că episodul care a ajuns pe net înainte de premieră nu se numără printre fișierele furate. Copia episodului 4 ar fi fost obținut de la Star India, o firmă de distribuție.

Nu e prima dată când episoade din Game of Thrones apar înainte să fie difuzate la TV: În 2015, hackerii au postat online primele patru episoade ale sezonului 5.

Episodul 4, The Spoils of War, va fi difuzat de HBO în România luni, de la ora 04:00 și de la ora 20:00.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri