Familie de români, distrusă într-un accident în Italia. Au murit tatăl mama și fiica

O familie distrusă complet și o alta viață tânără încheiată. Acesta este rezultatul tragic al accidentului care a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 7 spre 8 noiembrie 2021, din Quarto D’Altino (Venezia).

Familia Ciobanu este de origine română (născută la Hălăucești) și locuia la Jesolo. În mașină, un Ford Focus se aflau tată, mamă și fiică: tatăl Francisco (46), mama Tatiana (40) care conducea și fiica Diana Francesca, 21 de ani. Familia are un al doilea fiu care nu era în mașină cu ei.

În cealaltă mașină, o Yaris, Piaser Jyotika, o frumoasă fată de 29 de ani, de origine indiană, care locuia în Mestre. Originară din Raighar (Chhattīsgarh, India), a urmat cursurile institutului de predare Stefanini din Mestre și s-a logodit recent, după cum a anunțat pe Facebook. Ea ar fi fost cea care a invadat banda opusă, provocând accidentul frontal, scrie Il Gazzettino.

Accidentul produs duminică noaptea

Accidentul mortal s-a petrecut în noaptea dintre duminică și luni, pe șoseaua Triestina SS14, la nodul Portegrandi. A fost implicată și o a treia mașină sosită la scurt timp după ciocnirea frontală.

Accidentul s-a soldat cu patru morți, trei femei și un bărbat. Este vorba de trei membri ai familiei de români din Jesolo și o tânără din Mestre care conducea a doua malină. După primul impact între cele două autoturisme, a sosit o a treia, cu două persoane la bord, care s-au ciocnit de mașini. Cei doi aflați la bord au fost internați în stare de șoc, dar nu prezintă răni grave.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri