Home Noutăți Familie distrusă pe E85. O fetiţă de 2 ani și tatăl ei...

Familie distrusă pe E85. O fetiţă de 2 ani și tatăl ei au murit într-un tragic accident. A mai murit o un șofer de 63 de ani

Trei oameni, între care un copil, au murit și alți trei au fost răniți, duminică după amiază, 1 septembrie, în urma coliziunii dintre trei mașini în localitatea Mihăilești din județul Buzău, pe DN2/E85.

Inițial, Poliția a confirmat decesul a două persoane și rănirea altor patru. Ulterior, Poliția Buzău a anunțat că numărul persoanelor decedate a crescut la trei, între care și o fetiță de 3 ani, a transmis Digi 24.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Buzău, pe DN 2, la ieşirea din localitatea Mihăileşti către Buzău, a avut loc un accident în care au fost implicate trei autoturisme.

Circulaţia este întreruptă pe sensul Buzău către Urziceni, urmând ca pe timpul intervenţiei la faţa locului a unui elicopter SMURD traficul să fie întrerupt în ambele sensuri.

Conform Observator, un șofer de 63 de ani, din București, care mergea în direcția Buzău, a intrat pe contrasens și a lovit mașina unei familii, de asemenea, din București. În urma impactului, a fost lovit și un al treilea autoturism, tot de București, condus de un bărbat de 42 de ani.

Șoferul de 63 de ani care a provocat accidentul a murit, iar pasagera din mașina sa, o femeie de 63 de ani, a fost rănită.

În mașina care a lovit-o pe contrasens au murit o fetiță de 2 ani și jumătate și tatăl ei, un tânăr de 37 de ani. Mama fetiței, o tânără de 38 de ani, a fost rănită.

Super reduceri astăzi, 2 septembrie 2019,  pe cel mai mare magazin online românesc la parfumuri, ceasuri, bijuterii și cărți. Decoperă aici reducerile.

Exit mobile version