Fetiță de 11 ani, ucisă de un TIR în Dâmbovița, pe trecerea de pietoni din fața școlii. Copila fugea cu tatăl ei de mână

O tragedie s-a petrecut în fața unei școli din Răcari, județul Dâmbovița. O fetiță de 11 ani și-a pierdut viața după ce a fost spulberată de un TIR, chiar pe trecerea de pietoni.

Camera de bord a TIR-ului, condus de un polonez, a surprins momentul în care copila aleargă pe zebră, iar tatăl ei încearcă disperat să o salveze.

În timp ce șoferul altei mașini le-a acordat prioritate, cel din mașina de mare tonaj nu a frânat la timp, iar fata n-a avut nicio șansă.

Fetiţa de 11 ani se îndrepta spre şcoală alături de tatăl ei. La o trecere de pietoni din Răcari, fata traversa cu tatăl ei când a fost izbită de un TIR condus de un bărbat de 42 de ani, de origine poloneză. Accidentul cumplit s-a petrecut în dreptul sediului Poliţiei din Răcari.   Tirul venea din faţă şi copillul a fugit şi l-a prins sub tir. S-a dus o viaţă de om, un copil, un suflet, 12 ani avea. Avea viitorul în faţă. Tatăl a scăpat, dar are zgârieturi peste tot, l-a prins şi pe el probabil, l-a prins dedesubt”, spun rudele.   Răcărenii spun că în zonă ar fi trebuit să se afle un poliţist care trebuia să dirijeze circulaţia.   

„Aici trebuia să fie un poliţist zi de zi şi i-au dus la centrul de vaccinare. Nicio poliţie nu era. Dacă era acel agent şef până la ora 8 nu se întâmpla nimic, era în viaţă”, spun oamenii.   Tatăl ei, în vârstă de 39 de ani a fost şi el accidentat, dar a scăpat cu viaţă. Medicii nu au mai putut să o salveze pe fetiţă care a decedat din cauza rănilor suferite.   „Din păcate s-a constatat decesul unui minor şi rănirea gravă a părintelui, tatăl respectivei victime decedate”, a spus Marius Canciu, locţiitor comandant detaşament pompieri Titu.  

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,096FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri