Fetița unei românce, găsită moartă la 2 kilometri de casă, în Italia

Tragedie la Foligno, în provincia Perugia, regiunea Umbria, Italia. O copilă de numai 3 ani, fiica unei românce, a fost găsită moartă într-o piscină, la o distanță de doi kilometri de casă, transmite umbria24.it

Nenorocirea s-a produs marți, 12 mai,  după ce copila a ieșit cu la plimbare cu cei trei câini ai familiei, dintre care doar unul s-a întors casă.Speriați că nu-și mai găsesc fetița, părinții au alertat poliția.

În jurul orei 16:30, după 3 ore de căutări, trupul copilei a fost observat din elicopterul carabinierilor. Fata a fost găsită înecată la doar 2 kilometri de casă.

Potrivit umbria24.it, micuța obișnuia să plece cu câinii de acasă și să se plimbe. Ieri, fata a ajuns la o vilă care până acum câțiva ani era folosită ca unitate de cazare. În complexul respectiv, care este închis publicului și care se află în mijlocul pădurii, se află și o piscină în aer liber, neacoperită și plină cu apă. În ea, copila și-a pierdut viața.

Deocamdată, nu se se cunosc circumstațele care au dus la producerea tragediei, însă principala ipoteză luată în calcul de anchetatori este că a fost vorba despre un terbil accident.

Un carabinier a încercat să o resusciteze pe micuță, în momentul în care a găsit-o, însă în zadar. Trupul neînsufețit al fetiței a fost transportat la Perugia, unde va fi supus unei expertize pentru a se afla cauza morții. Mai jos, imagini de la locul tragediei publicate de presa italiană:

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri