Fiul i-a trimis bani din străinătate să repare scara blocului. Ce a pățit apoi mama sa pensionară

O româncă pensionară din orașul Târgu Jiu a vrut să facă un bine și a investit banii trimiși din străinătate de fiul său pentru a face o serie de renovări în scara blocului în care locuiește, renovări care ar ajuta toți locatarii blocului.

Din păcate binele făcut s-a întors împotriva femeii care a fost reclamată de vecini și a fost amendată de Poliția Locală pentru deranjarea liniștii cu suma de 200 de lei, a relatat astăzi adevarul.ro.

Dalidis Tomiţa, în vârstă de 65 de ani, a povestit pentru jurnaliștii de la publicația mai sus citată că fiul său, stabilit de ani buni  în Suedia, a fost cel care a vrut să dea bani  pentru a moderniza casa scării blocului în care și-a petrecut tinerețea, deoarece vroia să vină cu prietenii din Suedia acasă și nu voia să le lase acestora o impresie neplăcută despre blocul copilăriei sale.

Fiul  a pus la dispoziţia mamei sale sumele necesare pentru a schimba uşa de la intrarea în bloc cu una din tâmplărie PVC, dar şi pe cea de la uscătoria folosită de toţi locatarii. De asemenea, familia Tomiţa vrea să schimbe  şi fereastra de la uscătorie cu una cu geam termopan şi să văruiască  toată scara blocului.

Lucrările de mai sus erau  realizate  de un nepot al femeii, iar valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 4500 de lei. Cu toate acestea câțiva vecini s-au arătat deranjaţi de zgomotul făcut şi au reclamat-o pe generoasa femeie la Poliţia Locală.

Dalidis Tomiţa a plătit amenda şi este dezamăgită cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Ea spune că a discutat cu fiul său şi că nu va opri lucrările:
“Am plătit 200 de lei amendă pentru că am deranjat liniştea publică. S-a întâmplat pe la orele 16:30-17:00. Se zice că o faptă bună este pedepsită tot timpul. Fiul meu a spus că este dispus să achite şi alte amenzi, dacă în acest fel vecinii sunt satisfăcuţi, dar că vrea să termine ceea ce a început“ – a declarat aceasta.

Cea mai mare parte a locatarilor nu sunt de acord cu cei care au reclamat-o pe vecina lor. „Este o mare cretinătate. Mai multe nu am de comentat“, a spus  unul dintre vecini, şi „E normal că e ceva anormal, dar fiecare face atât cât îl duce cerebelul. Nu era o oră târzie la  care se lucra. Nu este posibil aşa ceva“, a declarat  Vasile, un alt vecin al femeii.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,099FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri