Home Noutăți Florin Călinescu a anunțat ce va face dacă Dragnea va ajunge Președintele...

Florin Călinescu a anunțat ce va face dacă Dragnea va ajunge Președintele României

Florin Călinescu a anunţat într-un live pe pagina lui pe Facebook tot ce este mai rău pentru România dacă Liviu Dragnea va candida la funcţia de preşedinte al ţării.

De asemenea, omul de televiziune a anunţat că ar intenţiona să intre în politică.

“Eu nu pot să îmi imaginez să fiu membru de partid pe la Sighetu-Marmației sau pe la Iași și să văd că la București toată lumea devine din ce în ce mai penală, mai condamnată și face un singur efort: să îl salveze pe șeful. Pentru că din punctul meu de vedere e destul de clar: bă, scap eu, scăpați și voi. Și nu numai că se vrea scăpat, dar vrea să ajungă cel puțin premier, dacă nu președinte. Toată tevatura asta cu justiția nu este făcută pentru unii care fură o bicicletă, ci este făcută cu un singur scop: 1. mă scăpați pe mine, 2. mă recuperați: trebuie să fiu capabil legal să candidez.

Pentru mine ar fi ceva apocaliptic să se întâmple toate astea și să ajungă președintele României. Atunci chiar iau în foarte serios să intru în politică. Nu să plec din țară, așa cum v-ați fi așteptat, ci să zic: dacă 3-4 milioane se duc la vot și aleg președinte pe un condamnat căruia i s-au grațiat, i s-au prescris faptele, atunci merită o abordare serioasă a acestei situații”, a punctat Florin Călinescu.

Exit mobile version