GalerieFoto: Șofer de TIR la un pas de tragedie, în Ungaria

Un șofer de TIR în vârstă de 60 de ani și-a văzut moartea cu ochii, după ce cabina TIR-ului a rămas suspendată peste autostradă. Totul s-a întâmplat în localitatea Mezőcsát din Ungaria, iar potrivit presei locale, de vină pentru incident au fost condițiile meteo severe. Porțiunea de autostradă spre Nyíregyháza a fost închisă timp de mai multe ore.


Cabina unui TIR a rămas suspendată peste autostradă M3 din Ungaria. Incidentul a avut loc în orașul Mezőcsát, scriu jurnaliștii de la Index.hu, care au și stat de vorbă cu unul dintre martori. Acesta a precizat faptul că drumul este unul cu denivelări, iar miercuri dimineața, când a avut loc incidentul, zona a fost lovită de o furtună, carosabilul era umed și vântul bătea cu putere.

Bărbatul aflat la volan ar fi căzut de la o înălțime de cel puțin 10 metri dacă nu se intervenea rapid, titrează presa maghiară.

Bărbatul a fost salvat de pompieri și transportat la cea mai apropiată Unitate de Primiri Urgențe. Porțiunea de autostradă care duce spre Nyíregyháza a fost închisă timp de mai multe ore.

La fața locului a fost solicitat și un echipaj de intervenție cu macara, dar a fost nevoie de utilaje mai puternice pentru a putea rezolva incidentul, spun ziariștii maghiari. În total, trei macarale au fost trimise la locul incidentului, primele două nu au putut ridica TIR-ul care avea o masă de 9 tone.

Vezi mai jos imagini publicate de presa ungară:

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri