Germania: Burse de 1.600 de euro pentru stat degeaba. Au fost depuse aproape trei mii de cereri

Trei femei au primit burse în valoare de 1.600 de euro în Germania pentru “a nu face nimic”, a anunţat Universitatea de Arte Frumoase din Hamburg (HFBK).

Hilistina Banze, Mia Hofner şi Kimberley Vehoff au fost selectate de un juriu, care a analizat cererile depuse de 2.864 de candidaţi din 70 de ţări. În cererea sa, Hilistina Banze spunea că îşi va scoate eşarfa de pe cap timp de o săptămână pentru a-şi dezvălui tunsoarea zero în efortul de a contracara stereotipurile despre femei.

Mia Hofner, studentă din Köln, a spus că nu va genera online niciun fel de date personale despre ea timp de două săptămâni.

Kimberley Vehoff, specialistă în tehnologia alimentară, a declarat că nu va mai lucra deoarece relaţiile ei sociale au suferit ca urmare a serviciului în ture.

Premiul face parte din proiectul “School of No Consequences: Exercises for a New Life” (Şcoala fără consecinţe: Exerciţii pentru o viaţă nouă”), un proiect artistic şi discursiv creat de Friedrich von Borries de la Muzeul de Arte Aplicate (MKG) din Hamburg, relatează Agerpres.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,112FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri