Gest inconștient al unei adolescente din Botoșani. A sunat la 112 spunand ca a fost violata doar pentru a isi speria fratele

O tânără a fost sancţionată contravenţional după ce la data de 08.01.2020, a sunat la Poliţia municipiului Botoşani și a anunțat că în timp ce se afla într-un imobil din municipiul Botoşani ar fi fost victima unei infracţiuni de viol.

Polițiștii au constituit o echipă operativă care, în urma cercetărilor efectuate, au identificat apelanta în persoana unei tinere de 16 ani, din municipiul Botoşani, aceasta recunoscând faptul că a efectuat apelul 112.

În urma investigaţiilor efectuate a rezultat că pe fondul unei discuţii în contradictoriu cu fratele ei şi considerând că membrii familiei îl favorizează pe acesta, și având în vedere problemele de sănătate pe care el le are, tânăra a apelat numărul unic de urgenţă 112, reclamând o presupusă  faptă de agresiune sexuală, dorind ca prin sosirea organelor de poliţie să îi inducă o stare de temere fratelui ei.

“Cu ocazia audierii, minora a declarat că nu a fost victima vreunei fapte penale sau contravenţionale. În cauză a fost aplicată o sancţiune contravenţională în cuantum de 500 de lei, pentru apelarea nejustificată a numărului de urgenţă 112”, au explicat polițiștii de la Botoșani citati de Stiri de Botoșani.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,100FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri