Grav accident în Tulcea, transmis pe Facebook. Un șofer beat a ucis o femeie însărcinată, un copil de 3 ani și pe bunica acestuia intrând în curtea unei case

Un grav accident s-a produs în județul Tulcea, unde un șofer beat a ucis o femeie însărcinată, un copil de trei ani și pe bunica acestuia. Bărbatul în vârstă de 39 de ani gonea cu 150 de kilometri la oră în localitatea Văcăreni, unde a intrat în forță în curtea unei case, conform observator.tv.

Bărbatul conducea un BMW M6 decapotabil, mașină cu care a ieșit de pe șosea și a intrat într-o curte măturând persoanele pe care le avea în cale. Este vorba despre o bătrână în vârstă de 71 de ani, un copil de 3 ani și o femeie gravidă în 7 luni.

Bărbatul era LIVE pe Facebook în momentul producerii accidentului și a fost filmat în timp ce fugea de la locul accidentului.

În imaginile apărute în mediul online se poate observa cum șoferul este șicanat de o persoană care se afla pe bancheta din spate a mașinii în timp ce acesta conducea cu viteză. Live-ul a fost făcut pe Facebook de pe bancheta din spate. Omul în vârstă de 39 de ani care conducea beat este din Luncavița, iar înregistrarea drumului pe care au văzut-o internauții durează mai bine de două minute.

La un moment dat, cu ceva alcool la bord, șoferul a pierdut controlul mașinii și a zburat de pe șosea intrând în curtea unei case din localitatea Văcăreni, unde a lovit patru persoane. Prietenii care erau cu el în autovehicul au fost răniți, iar acum se află în afara oricărui pericol. Bărbatul a reușit să scape, fugind de la fața locului, dar nu pentru mult timp.

Mașina a luat foc după impact, dar, așa cum se vede în imagini, incendiul a fost stins.

Polițiștii au reușit să îl prindă rapid pe şofer, la Luncaviţa, acolo unde locuieşte. L-au supus alcooltestului și au descoperit astfel că era băut. Rezultatul etilotestului a fost de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Vezi mai jos imaginile teribile:

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri