Haos în România! Sorin Grindeanu refuză să-și dea demisia. Atac dur la Dragnea

După ce PSD i-a retras susținerea politică în această seară, Sorin Grindeanu a anunțat că nu își dă demisia din funcția de premier. El a spus că o va face când Klaus Iohannis va numi un premier de la PSD.

Comitetul Executiv al PSD, for de conducere din care fac parte vicepreşedinţii partidului şi liderii din teritoriu, i-a retras  sprijinul politic premierului pentru a-l forţa să demisioneze. Însă Grindeanu a spus că pleacă din fruntea Guvernului numai dacă demisionează şi Dragnea din fruntea partidului, căci el a desemnat miniştrii. Toţi miniştrii PSD şi ALDE au demisionat din Guvern.

“Nu îmi dau demisia. Eu îmi dau demisia când preşedintele Klaus IOhannis va spune că propune alt premier de la PSD. Nu vreau ca alte scenarii să iasă la iveală. Demisia mea va fi dată după ce Klaus Iohannis spune îl numesc premier pe domnul sau doamna x sau y de la PSD. Am anunţat în CEX asta. Nu mă agăț de acest scaun. Îmi dau demisia în acele condiții. Sper ca această criză să se încheie cât mai rapid.

Le transmit multor colegi din CEX că îmi pare rău că au trecut prin această experienţă neplăcută. Nu e prima. Au mai fost în ultimul an şi jumătate. Ştiu tot ce s-a întâmplat şi înainte de CEX. Ţin să îmi cer scuze că şi datorită acestei situaţii au ajuns să trăiască o asemenea experienţă.

L-am auzit pe Liviu Dragnea că nu era sigur că CEX se termină cu retragerea sprijinului politic şi că nu ştia dacă mă demite. De ce în toată această perioadă, inclusiv în această seară mi s-a propus şefia mai multor instituţii ale statului ca să îmi dau demisia sau să fiu ministru sau vicepremier în viitorul Guvern. Dragnea spunea că nu ar fi vrut să plec, dar a încercat să mă convingă să accept alte funcţii”, a tunat Grindeanu.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri