Horoscop, joi, 31 august 2017

Iată care este horoscopul pentru ziua de joi: Horoscop 31 august 2017 – Berbec

Te întorci la probleme pe care le credeai rezolvate. Sunt probleme legate de cei dragi, de gestionarea resurselor acestora sau de pasiunile tale de timp liber.

Horoscop 31 august 2017 – Taur

Revii asupra unor discuții neterminate cu cei din familie, de data aceasta pentru a ajunge la o soluție, de comun acord. Dacă chiar se dorește, se va și reuși acest lucru.

Horoscop 31 august 2017 – Gemeni

Te vezi nevoit să revii asupra unor discuții, să te deplasezi în aceleași locuri ca să vezi aceeași oameni, cu care credeai că ai lămurit suficient anumite probleme.

Horoscop 31 august 2017 – Rac

Vin plăți restante sau suplimentare, de pe urma unor cheltuieli exagerate legate de casă sau de familie. De data aceasta, nu mai este posibilă o amânare.

Horoscop 31 august 2017 – Leu

Ai putea să revii la gânduri mai bune și să ai o atitudine mai realistă față de propriile nerealizări. Relația cu superiorii ar putea fi profund afectată, dacă nu vei face acest lucru.

Horoscop 31 august 2017 – Fecioară

Este important să îți menții echilibrul interior și să refuzi vechiul tău obicei de a te frământa din nimic, toată ziua. Ar fi un consum suplimentar inutil.

Horoscop 31 august 2017 – Balanță

Ceva se schimbă în viața ta, un prieten absent revine sau abia acum îți va deveni prieten cu adevărat. Ai ocazia să recuperezi o parte din optimismul pierdut.
Horoscop 31 august 2017 – Scorpion

Ești tentat să revii asupra unor decizii pe care le-ai luat sub presiunea unor evenimente. Nu este suficientă voința ta pentru ca situația să revină la ce a fost…

Horoscop 31 august 2017 – Săgetător

Unele dintre planuri trebuie revizuite, dar nu este momentul acum. Astăzi ai nevoie doar să vezi ce anume nu se potrivește cu tine, cu aspirațiile și intențiile tale.

Horoscop 31 august 2017 – Capricorn

Poate fi un moment de scadență a unor cheltuieli majore sau unul de bilanț, în care va trebui să îi informezi pe apropiați cum anume ai cheltuit anumite sume.

Horoscop 31 august 2017 – Vărsător

S-ar putea să te trezești cu reproșuri legate de promisiuni uitate față de unul dintre parteneri, cel mai probabil cel de cuplu.

Horoscop 31 august 2017 – Pești

Unele dintre sarcinile de serviciu vor trebui reluate, îmbunătățite sau refăcute de la zero. Rezultatele vor fi pe măsură așteptărilor.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri