Ieri trebuia să se însoare. Din păcate, astăzi se chinuie să-și salveze viața. Drama unui român de 30 de ani

Postarea pe facebook de ieri a unei tinere care încearcă să atragă atenția asupra dramei prin care trece un tânăr român de 30 de ani este atât de impresionantă încât ne-am decis să îi susținem demersul și să-l popularizăm. Citește mai jos povestea lui Florin Răcoare:

“Român, bărbat tânăr, cam până în 30 de ani, cu o prezență plăcută, educat, profesionist, angajat într-o multinațională, logodit, urmează să fie mire în vara lui 2017.

Domnilor, câți dintre voi vă identificați cu măcar 3 dintre “criteriile” astea?

Fetelor, câte dintre voi v-ați gândit la iubitul / fratele / prietenul / colegul de birou / vecinul din bloc / fostul coleg de liceu când ați citit câteva dintre cuvintele de mai sus?

Părinți, câți dintre voi v-ați identificat fiul?

Mai adaug un “criteriu”: suferă de leucemie.

A aflat acum câteva luni. Ce părea să fie oboseala creată de muncă, dedicare, pregătirea nunții lui cu #Adina, s-a dovedit a fi o boală cruntă.

Se stinge încet și formularul 112 pentru tratamentul lui a fost respins. C-așa e … birocrația.

Totuși, medicii de la o clinică din Turcia îl așteaptă la tratament, deși în România doctorii i-au spus lui #FlorinRăcoare că nu îl mai pot ajuta.

Singurul lucru de care mai e nevoie sunt cei 120.000 Euro (costul tratamentului). Da, știu, la fel ca și în cazul #impreunapentrueva și multe altele, și acum banii par să fie cei care decid dacă Florin va fi bine sau nu.

Și Florin va fi bine. <3 Trebuie să fie!

Dă puțin din cât ai. Dacă poți să donezi bani, regăsești conturile mai jos. Dacă poți să te rogi, indiferent în ce fel, pentru el, fă-o. Dacă poți să îi încurajezi și pe alții să doneze, #share acestei postări.

Luna iulie trebuia să fie începutul unei noi vieți pentru Florin, trebuia să devină soț și să întemeieze o familie cu logodnica lui. La fel cum, poate, fiul / iubitul / fratele / prietenul / colegul de birou / vecinul din bloc / fostul tău coleg de liceu o vor face.

Asta nu se va mai întâmpla, nu acum. Dar iulie poate fi luna în care Florin renaște, cu ajutorul tău, și al meu.

Contul în care poți să faci donații:

1. Cont de Lei:

Nume: RACOARE FLORIN-VALERIU

IBAN: RO51BTRLRONCRT00C9697302

Banca: BANCA TRANSILVANIA

Moneda: RON

2. Cont Euro:

Nume: RACOARE FLORIN-VALERIU

IBAN: RO63BTRLEURCRT00C9697301

Banca: BANCA TRANSILVANIA

Moneda: EUR

SWIFT: BTRLRO22

BIC: BTRL”

Vrei să lucrezi în Olanda vara asta sau chiar mai mult? Locuri de muncă pentru români cu plecări imediate. Salarii între 8,5 și 10,5 euro pe oră.Fără comisioane

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri