Imagini video de la accidentul dintre două tiruri de azi dimineață de pe autostrada A1. Șoferii au decedat

În accidentul rutier de pe autostrada A1 Arad-Timișoara – produs marți dimineața, în jurul orei 07:00 – au fost implicate două autotrenuri.
Potrivit primelor informații de la fața locului, accidentul s-a soldat cu două victime, iar la locul accidentului au fost trimise un echipaj SMURD și două echipaje de descarcerare pentru scoaterea celor doi șoferi. Din păcate conducătorii celor două TIR-uri au decedat.
Traficul rutier este blocat pe A1, pe sensul de mers Timișoara-Arad.

UPDATE. Potrivit comisarului șef Valentin Burtă, șeful Biroului Autostrăzi, unul dintre TIR-uri, înmatriculat în județul Galați, staționa pe banda de urgență din cauza unei defecțiuni tehnice la sistemul de frânare, iar TIR-ul care venea din spate a intrat în cel care staționa. Cel mai probabil șoferul celui de-al doilea autocamion – înmatriculat în Germania – a adormit la volan, arată primele date. Șoferul TIR-ului înmatriculat în județul Galați se afla în cabină, la volan, iar impactul a fost atât de puternic încât semiremorca autotrenului a fost împinsă peste cabina în care se afla conducătorul auto.

La locul accidentului sunt așteptați specialiștii din cadrul ISCTR pentru a verifica timpii de conducere și timpii de odihnă a TIR-ului înmatriculat în Germania. Remorca autotrenului era goală.

Traficul rutier se desfășoară doar pe banda unu de mers, pe sensul Timișoara-Arad al autostrăzii, banda de urgență și banda doi fiind deocamdată restricționate până la finalizarea cercetărilor la fața locului.
Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri