Imaginile tragediei de astăzi. Un șofer a nenorocit o familie și a omorât o fetiță de 11 luni și un băiețel de 5ani

Sâmbăta Patimilor, 27 aprilie 2019, a fost o zi neagră pentru o întreagă familie destrămată pe o şosea din județul Cluj. Un băieţel de cinci ani şi o fetiţă de câteva luni au murit pe loc, iar mama lor a ajuns în comă la spital, după ce un şofer a intrat frontal, cu viteză, în maşina lor. Bărbatul ar fi adormit la volan, cu piciorul pe acceleraţie. Doar tatăl copiilor a scăpat cu răni uşoare. Părinţii îi duceau pe cei mici în vacanţă la bunici.

În maşina căzută în şanţ după impactul violent, se aflau doi copii împreună cu părinţii lor.

O fetiţă de 11 luni şi fratele ei care abia împlinise 5 ani. Amândoi au murit pe loc.

TRAIAN MORAR, purtător de cuvânt la IPJ Cluj a declarat pentru Pro TV: Şoferul a declarat, din primele informaţii, că nu-şi explică cum a ajuns pe contrasens, ceea ce ne conduce la gândul că ar fi aţipit câteva fracţiuni de secundă la volan, pe fondul oboselii.

Şoferul conducea o maşină cu volan pe dreapta, iar asta l-a salvat. Partea stângă a autoturismului său a fost distrusă complet în impact. Bărbatul de 49 de ani se îndrepta spre Bucureşti.

Pe Podul Vinerii, la ieşirea din Huedin, a lovit frontal, cu viteză, autoturismul familiei din Cluj. Părinţii îşi duceau copiii la bunicii din Arad.

”Vă daţi seama, acum de Înviere. Un ingeras de fetita, pacat, pacat”, exclamă o vecină.

Mama lor, care se afla la volan, a ajuns în comă la spital. Doar soţul ei a avut răni uşoare.

ADELA GOLEA, director medical Spitalul de Urgenţă Cluj-Napoca:Pacienta a ajuns cu contuzie abdominală. Nu sunt atinse organe vitale, dar pe fracturi pot interveni complicaţii.

În curtea casei lor din satul clujean Râșca, vecinii s-au adunat în jurul a ceea ce a mai rămas din maşina familiei.

”Acum doi ani au fost plecati amandoi in Germania, au lucrat in agricultura si si-au facut o casuță pentru copii”, spune vecina părinților.

N-au terminat-o încă şi urmau să plece în vară din nou la muncă peste graniţe. Poliţiştii fac apel la şoferi să circule în aceste zile de vacanţă cu mare atenţie.

TRAIAN MORAR, purtător de cuvânt la IPJ Cluj: Unii chiar nu înţeleg că viteza poate ucide. Să reducă viteza, să nu circule dacă sunt obosiţi sau dacă au consumat băuturi alcoolice.

Şoferul care a lăsat o familie în prag de Paşte fără copii nu consumase alcool. Este cercetat pentru ucidere şi vătămare din culpă.
Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri