Incendiu teribil în Londra. 30 de oameni au ajuns la spital. Vezi imagini LIVE

Un incendiu devastator a cuprins o clădire de locuințe din vestul Londrei, martorii declarând că flăcările au acaparat toate cele 27 de etaje. În total, 200 de pompieri au fost chemați să lupte cu flăcările în cursul nopţii de marţi spre miercuri, au anunţat serviciile de prim-ajutor, potrivit AFP.

“Poliţia, brigada de pompieri şi serviciile de ambulanţă din Londra sunt la faţa locului”, a anunțat poliţia londoneză.

“Patruzeci de maşini de 200 de pompieri au fost chemaţi la incendiul de la turnul Lancaster West Estate”, în cartierul North Kensington, a făcut cunoscut London Fire Brigade.

Un comunicat recent al London Ambulance anunță că 30 de persoane au fost transportate la spital, ca urmare a incidentului din vestul Londrei. De asemenea, sute de pompieri și salvatori intervin la fața locului pentru stingerea incendiului.

Cauza incendiului este necunoscută încă şi era neclar dacă înăuntru erau blocaţi oameni.

Comisarul adjunct Dan Daly a anunţat pe pagina de Facebook a Brigăzii pompierilor din Londra că este vorba despre un incendiu mare şi foarte grav. El a precizat că pompierii poartă echipament cu ajutorul căruia respiră şi intervin în condiţii foarte dificile împotriva focului.

Fotografii publicate de martori pe reţele sociale arată întregul imobil practic în flăcări. Mai mulţi martori au afirmat că s-au auzit ţipete în interiorul clădirii.

Pompierii au fost chemaţi în jurul orei 01.15 (00.15 GMT) la incendiul care s-a declanşat în acest turn construit în anul 1974.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,099FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri