Infirmieră româncă de 45 de ani găsită moartă în Italia, în propria locuință

Conaționala noastră a trăit în concubinaj pentru un timp cu un bărbat român în vârstă de 55 de ani, dar relația lor s-a terminat la un moment dat. Cu toate acestea, cei doi au continuat să locuiască împreună în același apartament, iar cel care a făcut tragica descoperire a fost chiar el.

Bărbatul fusese plecat în cursul weekendului trecut în provincia Padova pentru a petrece puțin timp cu fiul său avut dintr-o relație precedentă cu altă femeie. Când s-a întors acasă însă, în după-amiaza de duminică, a găsit-o pe Mara fără răsuflare, în baie. Femeia avea o lovitură la cap care, presupun anchetatorii, a fost provocată în timp ce a căzut, până în acest moment așadar luându-se în considerare doar posibilitatea ca românca noastră să fi murit din cauza unui infarct.

Fostul concubin a alertat imediat autoritățile și din primele investigații ale medicului legist s-a ajuns la concluzia că Mara a murit din cauze naturale, dar procurorul din Vicența, Luigi Salvadori, a dat ordin să fie executată și autopsia pentru a afla cu precizie cauza decesului. Între timp, apartamentul unde a fost găsită femeia a fost pus sub sechestru pentru investigații și autoritățile au anunțat rudele Mioarei despre decesul acesteia.

„Era o fată veselă, voia mereu să ajute pe toată lumea”, spune Renata, o conațională care locuiește în aceeași clădire. „Duminică, tocmai mă-ntorsesem din vacanță și i-am trimis câteva mesaje, dar ea nu mi-a răspuns. M-am dus apoi la casa ei și am văzut carabinierii. Din câte știu eu, Mioara nu avea probleme de sănătate”, a mai spus Renata citată de presa locală.

Cu o seară înainte de a muri Mioara publicase pe Facebook ultima postare din viața sa în care scria: „Vivere la libertà (Trăind libertatea)”.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri