Îngrijitoare moartă în Italia, accidentată de camionul pompierilor. Nina avea 56 de ani

Un grav accident rutier petrecut în după-amiaza zilei de miercuri, 9 decembrie 2020, în localitatea italiană Pesaro din Marche, a dus la moartea unei femei în vârstă de 56 de ani care a fost accidentată de camionul pompierilor, iar rănile suferite de aceasta i-au fost fatale.

Din primele informații reiese că tragedia a avut loc în jurul orei 17:00 de miercuri la intersecția dintre Strada Statală Adriatica și via Buccari, în apropierea unității de pompieri din Pesaro. Din motive în curse investigare încă, un camion al pompierilor care se întorcea la unitate a accidentat o femeie care circula pe bicicletă.

Impactul a fost fatal pentru biciclistă care a fost identificată ulterior ca fiind o îngrijitoare moldoveancă în vârstă de 56 de ani pe nume Nina Moisei. Femeia trăia de mulți ani în Italia și era foarte apreciată de localnici. În urma ei, informează publicația regională YouTVRS, rămân doi fii, o fată stabilită în România și un băiat care trăiește în Luxemburg.

Nenumărate mesaje de regret am găsit publicate pe Facebook din partea cetățenilor italieni care au cunoscut-o pe Nina, chiar și numai virtual, în special prin prisma pasiunii ei pentru fotografie și pentru ciclism.

„Pentru o femeie senină, simpatică și mereu disponibilă cu toți, o persoană pe care aș fi vrut să o întâlnesc, dar destinul a dus-o departe pentru totdeauna. Vreau să-mi amintesc de tine mereu așa, Nina Moisei, cu fotografiile tale pe care le-am pus într-un montaj de ziua ta. Sper să găsești liniștea acolo sus. R.I.P. Sincere condoleanțe familiei”, a scris Lorenzo pe profilul său Facebook.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri