Îngrijitoare româncă găsită într-o baltă de sânge în Italia

O româncă de  35 de ani a fost găsită într-o baltă de sânge, în propria sa locuință din via dei Fiori, localitatea Mugnano di Napoli, în această dimineață de vineri, 30 iunie 2017.

Din relatările presei locale din Napoli citată de publicația de limba română Rotalianul, a reieșit  că femeia româncă îngrijea o bătrână din localitate care, văzând că badanta sa nu mai sosea la muncă în această dimineață, a sunat o prietenă de-a conaționalei noastre și a rugat-o să se ducă să verifice dacă este totul în regulă.

Mergând la locuința sa din via Dei Fiori, după ce a sunat de mai multe ori la ușă și nu a primit niciun răspuns, prietena femeii românce a forțat ușa de la intrare și, reușind să pătrundă în locuință, a găsit-o pe prietena sa în dormitor, zăcând într-o baltă de sânge.

O ambulanță a fost chemată imediat la fața locului și conaționala noastră a fost transportată la spital unde se află în stare foarte gravă și la această oră.

Autoritățile locale investighează acum cazul pentru a stabili dacă a fost vorba de o tentativă de sinucidere sau un act violent dar conform apropiaților, femeia ar fi trecut printr-o despărțire de curând și ar fi căzut într-o stare de depresie de atunci.

Vrei să lucrezi în Olanda vara asta sau chiar mai mult? Locuri de muncă pentru români cu plecări imediate. Salarii între 8,5 și 10,5 euro pe oră.Fără comisioane

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri