Interlop eliberat din arest chiar dacă a lovit un poliţist cu maşina şi a fugit de la locul accidentului

Un tânăr de 28 de ani, membru al unui clan interlop, nu a putut fi oprit de oamenii legii nici după ce au tras mai multe focuri de armă, inclusiv asupra maşinii pe care o conducea. Unul dintre poliţişti a fost lovit cu autovehiculul şi purtat pe capotă câţiva metri de şofer.

Tribunalul Galaţi a hotărât, pe 5 iulie, ca bărbatul care a lovit să dea cu maşina peste un poliţist în seara zilei de 29 octombrie 2017 pentru a fugi de la locul faptei, ştiind că este deja cercetat penal pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere, să fie plasat în arest la domiciliu, acesta fiind trimis în judecată pentru ultraj şi conducere a unui autovehicul fără permis.

Tânărul de 28 de ani se numeşte Dumitru Sefer şi este fratele proxenetului Neculai Sefer (34 de ani), ambii făcând parte din temutul grup interlop Sefer, ai cărui membri sunt specializaţi în traficul de carne vie, dar sunt implicaţi şi în alte „afaceri”, cum ar fi înşelăciuni prin metoda „Accidentul”, contrabandă cu ţigări, tâlhării şi furturi.

Neculai Sefer este acuzat de procurorii DIICOT că a strâns o jumătate de milion de euro din exploatarea unei prostituate de lux (cu care a trăit o vreme şi în relaţii de concubinaj) pe care a plasat-o câtorva persoane foarte bogate din Anglia, în perioada 2009-2013. Reamintim că în seara zilei de 29 octombrie, un echipaj format din poliţişti ai Secţiei 1 Poliţie Galaţi, aflat în patrulare pe strada Tăuni din Galaţi, a observat în trafic un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat despre care se deţineau date că nu posedă permis de conducere.

Tânărul, în vârstă de 28 ani, fusese depistat conducând un autoturism în Galaţi, iar verificările efectuate de poliţişti relevaseră faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În acest context, pe numele său fusese deschis un dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere.

La vederea echipajului de poliţie, bărbatul a oprit maşina, dar în momentul în care cei doi poliţişti s-au apropiat pentru a-l legitima, acesta a demarat în trombă, luându-l pe capotă şi accidentându-l pe unul dintre ei. Poliţiştii au tras patru focuri de armă  în plan vertical şi asupra autoturismului conducătorul auto, acesta reuşind totuşi să fugă de la locul incidentului.

După aproximativ un sfert de oră, autoturismul a fost găsit abandonat şi cu parbrizul spart pe strada Portului din Galaţi. După ce a fost lovit de bolidul condus de tânărul fără permis şi purtat pe capotă câţiva metri, poliţistul a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar din fericire a scăpat fără răni grave, fiind vorba de o contuzie prerotuliană genunchi stâng, fără leziuni osteoarticulare, având nevoie de trei-cinci zile de îngrijiri medicale la domiciliu.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri