Întors de la muncă din străinătate un român de 32 de ani și-a pus capăt zilelor, după o ceartă cu partenera. aveau un copil de 4 ani.

Un român de 32 de ani din Vaslui și-a pus capăt zilelor după o ceartă cu partenera de viață. Bărbatul se întorsese de curând din Suedia, iar partenera lui de viaţă este la muncă în Germania. Problemele mai vechi dintre cei doi au culminat cu o discuţie mai aprinsă la telefon, informează Știrile ProTV.

Gândurile apăsătoare că va fi părăsit de soţie l-au împins, cred cunoscuţii, să facă gestul fatal, mai ales că femeia spusese că nu vrea să se mai întoarcă în țară.

Cei doi nu se aflau la prima ceartă şi stăteau mai mult despărţiţi – însă nimeni nu s-a gândit că bărbatul va fi cuprins de disperare, până într-atât încât să-şi dorească moartea.

Întors recent în ţara de la muncă în Suedia, bărbatul a fost găsit aproape fără suflare de părinţii lui, în casă, pe 18 iulie 2019. Oamenii au sunat imediat la 112. Însă medicii nu au mai putut face nimic.

Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui: “La faţa locului a fost deplasată o ambulanţă TIM. Cazul a fost predat Serviciului de Medicină Legală, cercetările fiind continuate de IPJ sub coordonarea unui procuror”.

Cei doi aveau împreună un copil de 4 ani care se afla mai mult în grija bunicilor.

Ce au declarat cunoscuții pentru Stirile Pro TV despre tragicul gest al tanarului:

Localnic: “A fost plecat la muncă în străinătate, femeia la lucru. La o furie, cine ştie ce s-a întâmplat, discuţii cu soţia la telefon”.

Vecin: “Băiat tânăr, păcat, nu trebuia.
ReporterPărea abătut, trist ? 
Vecin“Nu. Tocmai venise la muncă din străinătate. Spunea că vrea să plece înapoi. Îşi mai ridică o cameră,. Era băiat harnic”.

Localnica“Soţia a fost aici, înainte să plece în Germania. Mie mi-a spus că se duce în Germania, dar se întoarce înapoi. “Era o fată cumsecade”. 
Reporter: “Să îl fi afectat despărţirea ?”
Localnica″În ultimul timp, ea a zis că nu se mai întoarce înapoi”.

Vecină: “Era respectuos, vorbea frumos cu lumea, de la ce şi cum, nu ştie nimeni casa omului”.

Procurorii au dechis un dosar de moarte suspectă.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri