Isprava unui ieşean obsedat de vecina sa. Cum a şantajat tânăra în toiul nopţii: „Te aştept jos să ţi-o trag, că eşti bună“

Un bărbat de 46 de ani din municipiul Iaşi este acuzat de şantaj după ce a pretins favoruri sexuale de la o vecină de bloc, pe care a şantajat-o cu filmări pornografice plăsmuite, transmite Adevarul, marti 16 iunie.

Alexandru Moşu a comis fapta la începutul acestui a. Ieşeanul locuieşte la acelaşi etaj de bloc cu victima sa, A.P., şi, deşi în trecut s-au salutat de câteva ori, cei doi nu au discutat niciodată unul cu altul, arată judecătorii în motivarea sentinţei.

Pe 26 ianuarie, bărbatul de 46 de ani a băut un litru de vin şi s-a culcat, însă s-a trezit înfierbântat în timpul nopţii, în jurul orei 4.30. Atunci, individul s-a gândit cum ar putea să o determine pe vecina sa să facă sex cu el. „Inculpatul a rupt un plic alb şi pe una dintre bucăţile de hârtie rezultate a scris mesajul: «Te aştept jos să ţi-o mai trag că eşti bună. Dacă nu vii ori îi spun la soţul tău sau laşi 2.000 în cutia de poşt㻓, se arată în motivarea primei instanţe. Aproape de ora 5, individul a ieşit în pijamale din apartament şi a mers la garsoniera victimei.

Ulterior, a pus biletul între toc şi uşă şi a ciocănit de mai multe ori. Victimei i-a fost teamă însă să deschidă uşa, aşa că individul a mers după 5 minute şi a bătut din nou la uşă. După alte cinci minute, individul a bocănit din nou, însă vecina nu a vrut să deschidă. Abia la protecţia luminii, la ora 9, femeia a deschis uşa şi a văzut biletul. A mers la administraţia blocului şi a urmărit camerele de supraveghere, pe imagini văzându-l pe vecinul care îi lăsase biletul. Alexandru Moşu nu s-a lăsat însă cu una cu două şi, în seara de 27 ianuarie, pe la ora 21, s-a uitat pe vizorul uşii victimei, după care i-a mai lăsat un bileţel în care a pretins că a făcut sex cu ea.

„Ai jumătate de oră să vii jos. Dacă nu te spun la soţul sau prietenul. Hai să ţi-o mai trag. Dacă nu vii lasă 2.000 lei în cutia de poştă dacă vrei să nu se afle“, era conţinutul biletului. A doua zi de dimineaţă, pe 28 ianuarie, Alexandru Moşu a scris un al treilea bilet, în care a ameninţat-o pe vecină cu pretinse filmări şi poze compromiţătoare. De acea dată victima a mers la Poliţie, Moşu fiind identificat uşor.

El a fost deja condamnat în primă instanţă la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare, decizia nefiind definitivă.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri