Italia: Dreptate pentru românca bătută cu sălbăticie de doi carabinieri

Avocatul italian Marco Crocitta a prezentat astăzi pentru revista Rotalianul  un caz de-a dreptul cutremurător al unei tinere românce rezidentă în provincia Palermo care a fost bătută cu sălbaticie de doi carabinieri în timpul unui control de rutină într-un club de noapte din zonă, din motive care nu au fost făcute publice și care au ridicat numeroase semne de întrebare pentru opinia publică.

Atacul sălbatic al carabinierilor asupra româncei  a avut loc în data de 9 ianuarie 2015, atunci când doi carabinieri care activau  pentru Unitatea din localitatea Carini, provincia Palermo, au controlat un club de noapte și au lovit-o în mod repetat pe femeie, care la acea dată avea 28 de ani, din motive încă necunoscute.

Leziunile provocate de cei doi carabinieri conaționalei noastre sunt extrem de dure, după cum reiese din certificatul medical citat de publicația mai sus citată: ”fractură plurifragmentară a pometului cu adâncirea și deplasarea fragmentelor, fractură în partea frontală a sinusului maxilar ipsilateral și a podelei orbitei oculare din partea stângă, fisură a peretelui median, a pavimentului și acoperișului orbitei din partea dreaptă, fractură a osului etmoid cu întreruperea profilului podelei de la fosa craniană anterioară din partea stângă, fractură a osului sfenoid…”.

Din păcate împotriva celor doi nu s-a luat nici o măsură la vremea respectivă și doar intervenția și eforturile avocatului Marco Crocitta a făcut ca acest caz să fie deschis după doi ani de zile, cei doi carabinieri, cu inițialele F.D. și L.B.G, fiind puși sub acuzare de procuratura din Palermo.
Urmează ca cei doi carabinieri să fie aduși în fața judecătorilor care vor decide asupra vinovăției și eventual a pedepsei aplicate celor doi carabinieri. Felicitări redacției celor de la Rotalianul pentru aducerea acestui caz în atenția opiniei publice. 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri