Home Noutăți Italia. El este șoferul român de TIR, găsit mort în cabină. Cornel...

Italia. El este șoferul român de TIR, găsit mort în cabină. Cornel avea gâtul tăiat și cuțitul între picioare

Un șofer român de camion, în vârstă de 59 de ani, a fost găsit în Vinerea Mare mort în cabină, în Ravenna, regiunea Emilia-Romagna din Italia. Presa din Peninsulă i-a dezvăluit identitatea. Potrivit acesteia, este vorba de Cornel Mihalache, a transmis ilrestodelcarlino.it.

Inițial presa din Italia a relatat  că românul avea un cablu în jurul gâtului și o rană în gât. Primele concluzii ale medicilor legiști au condus până acum la încadrarea gestului ca fiind voluntar.

Potrivit anchetatorilor, camionul era parcat lângă un câmp mărginit de copaci, pantofii românului erau așezați, iar în cabină nu s-au găsit semne de luptă, arată ilrestodelcarlino.it.

Românul s-ar fi sinucis

Primele concluzii arată că românul s-ar fi sinucis, și-ar fi strâns singur cablul în jurul gâtului și într-un moment extrem și-ar fi tăiat cu un cuțit, găsit între picioare, jugulara. A curs sânge abundent și a murit.

Totuși, anchetatorii nu exclud și alte piste precum cea a crimei. Rezultatul autopsiei va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat cu Cornel.

Românul avea domiciliu în Italia împreună cu familia sa. Printre ultimii oameni care l-au văzut pe Cornel Mihalache în viață sunt clienții unui bar-pizzerie din apropiere. Bărbatul, potrivit martorilor, a mers acolo joi seară să cumpere o pizza pe care să o mănânce în cabină înainte de odihnă. Ceea ce s-a întâmplat în continuare rămâne deocamdată un mister.

Exit mobile version