Italia: Îngrijitoare româncă acuzată de omor din culpă după ce bătrâna de care avea grijă a murit

O îngrijitoare româncă din Italia este cercetată pentru omor din culpă în urma decesului bătrânei pe care o îngrijea. Victima, o pensionară din Volterra, Toscana, a murit din cauza arsurilor provocate de coperta electrică aranjată de îngrijitoare înainte ca bătrâna să meargă la culcare, a relatat publicația Il Tirreno.

Femeia româncă prezentă la domiciliul bătrânei Bruna Trafeli în momentul decesului acesteia, este cercetată de autoritățile italiene cu acuza de omisiune și neglijență în serviciu, ceea ce a dus la moartea asistatei sale. Bătrâna, în vârstă de 92 de ani, a murit din cauza arsurilor cauzate de pătura electrică aranjată de îngrijitoare înainte ca bătrâna să meargă la culcare.

 Bătrâna a adormit cu pătura electrică în funcțiune dar aceasta a luat foc, probabil după un scurtcircuit, cu puțin înainte de ora 4.00 a zilei de miercuri dimineața, 14 martie 2018. Focul declanșat de pătura defectă în care era înfășurată în timp ce dormea, a dus la sfârșitul atroce al bătrânei.

În atenția investigatorilor se află comportamentul femeii românce în vârstă de 40 de ani care avea grijă de bătrână și care este sub interogatoriu cu acuza de omisiune și neglijență în serviciu. Va exista, de asemenea, o opinie tehnică de specialitate cu privire la pătura electrică respectivă, pentru a înțelege cum a fost posibilă defecțiunea care a aprins focul. Sau, dacă, la originea focului, stă faptul că îngrijitoarea a uitat să deconecteze pătura de la sursa de curent și care, supraîncălzindu-se, a dus la provocarea incendiului și la decesul asistatei sale în urma arsurilor provocate.

Îngrijitoarea româncă a fost trezită de urletele de durere ale bătrânei de 92 de ani, dar intervenția sa nu a mai putut salva victima care a decedat la scurt timp.

Trupul neînsuflețit al bătrânei Bruna Trafeli a fost supus autopsiei.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri