Italia: Îngrijitoare româncă bătută de logodnic în casa bătrânilor de care avea grijă

Un bărbat român în vârstă de 44 de ani, a fost arestat după ce a intrat a intrat cu forța în casa a doi bătrâni ambii de 82 de ani, în localitatea  Martano, provincia Lecce, Puglia, unde sub amenințări și lovituri i-a cerut îngrijitoarei acestora să îi dea  banii din salariul abia primit a relatat ieri publicația italiană corrieresalentino.it

Din fericire bătrânii au reușit să cheme  poliția  iar bărbatul român a fost arestat. Femeia lucrează ca îngrijitoare în casa unui cuplu în vârstă din Martano și este logodnica agresorului. Acesta voia să o forțeze să-i dea salariul, dar femeia a refuzat.

Supărat și extreme de violent, bărbatul a apucat-o de păr și a lovit-o cu pumnii. Intervenția carabinierilor a împiedicat ca situația să se transforme într-o tragedie și în cele din urmă, omul de origine română a fost arestat de carabinierii stației locale. Românul cu inițialele I.B.A., în vârstă de 44 de ani, este acuzat de maltratare, de extorcare și de încălcare a proprietății private și așteaptă în închisoare să afle dacă va fi judecat în stare de ăncarcerare sau în libertate.

Femeia a fost însoțită la Spitalul din Scorrano. Având în vedere traumele suferite la nivelul feței și al spinării, medicii consideră că va avea nevoie de 15 zile de tratament.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri