Italia, mecanic român de 40 de ani, a ucis un pensionar pentru că nu plătise o reparație de 500 de euro, condamnat la 14 ani de închisoare

Florin Nuțu, un mecanic auto român în vârstă de 40 de ani, a fost condamnat la 14 ani de închisoare, în Italia, joi 17 septembrie 2020, după ce a ucis un pensionar. Românul l-ar fi omorât pe italian prin aplicarea de lovituri cu un obiect contondent.

Mecanicul auto român îi solicitase italianului achitarea unei datorii de 500 de euro. Decizia este definitivă, magistrații italieni nefăcând decât să respingă apelul românului și să mențină pedeapsa acordată și de primele două instanțe.

 Conform L’Occhio di Salerno, în noiembrie 2016, Florin Nuțu l-a așteptat mai multe ore pe Vincenzo Caruso, un bătrân de 67 de ani, din Roccagloriosa, provincia Salerno, în apropiere de locuința acestuia. Imediat cum a dat ochii cu pensionarul italian, Nuțu a început să-i reproșeze acestuia faptul că mai are să-i achite 500 de euro pentru lucrări efectuate la mașină. Caruso nici nu a dorit să audă așa ceva, astfel că între cei doi a izbucnit un conflict. În cele din urmă, Nuțu l-ar fi lovit pe pensionar de mai multe ori, cu un obiect contondent, acțiune în urma căreia Caruso și-a pierdut viața.

Trupul neînsuflețit al italianului a fost descoperit abia a doua zi, iar Florin Nuțu a fost capturat în timp record. De atunci, românul a fost încarcerat în închisoarea Fuorni, din Salerno, unde ar urma să-și petreacă și restul de pedeapsă. Mai mult, Florin Nuțu are de achitat o amendă de 3.000 de euro și câte 5.200 de euro pentru fiecare dintre cei patru urmași ai lui Caruso.

 Românul a contestat condamnarea încasată, susținând că moartea italianului a fost una accidentală, el aflându-se în legitimă apărare, însă magistrații italieni nu au fost impresionați de apelul lui Nuțu și au decis să mențină pedeapsa dată de primele două instanțe

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri