Italia: O îngrijitoare româncă s-a aruncat în fața trenului. A rămas mutilată pe viață

O  româncă în vârstă de 40 de ani a încercat să își pună capăt vieții, miercuri 17 aprilie, la Busa di Vigonza, în provincia Padova, de-a lungul liniei de cale ferată Padova -Veneția, a transmis publicația Messaggero.

S-a așezat pe șinele trenului când a văzut că acesta sosea și a suferit o amputație a ambelor picioare. Românca lucra în nordul Italiei ca îngrijitoare pentru bătrâni și manifesta stări depresive.

Nu se știe ce anume a împins-o să comită acest gest, cotidianul Messaggero scrie că îngrijitoarea româncă era cunoscută deja cu tulburări depresive.

 Dar probabil nimeni nu a înțeles cât de grave pot fi acestea. Până ieri, când conaționala noastră s-a așezat pe liniile de cale ferată din apropierea gării din Busa di Vigonza în momentul în care a văzut că se apropie trenul, cu gândul de a-și pune capăt vieții.

La impactul cu locomotiva, femeia a suferit amputarea ambelor picioare, trenul i-a tăiat practic membrele inferioare. Suem, serviciul sanitar de urgență, a intervenit la locul incidentului la cererea Polfer (Poliția Feroviară).
Medicii au reușit să oprească hemoragia și să transporte femeia la spitalul din Padova, în stare gravă. Viața sa nu este însă în pericol, informează sursa citată.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri