Italia: O româncă a furat bijuterii de 15.000 de euro de la bătrânul pe care îl îngrijea

O îngrijitoare de naționalitate română este dată în urmărire de poliția italiană după ce a sustras din casa bătrânului pe care îl îngrijea bijuterii în valoare de 15,000 de euro. Femeia, a vândut obiectele de valoare unei case de amanet, a relatat  publicația italiană La Nazione.

Femeia, în vârstă de 48 de ani, a lucrat în casa unui bătrân de 86 de ani din Lucca (Toscana) și este cercetată pentru furt agravat. Ea este acuzată că a furat de-a lungul timpului, numeroase obiecte prețioase din aur de la bătrânul pe care îl îngrijea de mai mulți ani de zile. Anchetatorii susțin că îngrijitoarea a sustras bijuterii în valoare de peste 15.000 de euro și că, între timp, aceasta a fost concediată și a dispărut făcându-și pierdute urmele.

Bătrânul povestește că femeia româncă îl asista din anul 2007 și a locuit împreună cu el, având nevoie de asistență continuă pentru că era invalid. Îngrijitoarea, în conformitate cu plângerea depusă de avocatul pensionarului, a cerut în ultimii ani plăți tot mai mari de bani, iar asistatul, de teamă să nu fie lăsat singur, a consimțit.

Dar în luna octombrie anul trecut el a decis că nu putea să cheltuiască atât de mult pentru asistența sa personală și ar fi decis să o înlocuiască pe femeie cu altă îngrijitoare. În acel moment, românca, poate din răzbunare sau poate pentru a-și elibera conștiința, i-a dezvăluit bătrânului cu sinceritate că i-a furat mai multe obiecte de aur în ultimii doi ani, pe care le-a vândut la o casă de amanet din Lucca.

Ulterior românca s-a făcut nevăzută lăsând în urma sa doar o adresă fictivă, a unei asociații care operează în zona orașului Lucca dar unde nimeni nu a văzut-o vreodată.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri