Italia: O româncă a ucis un avocat italian deoarece îi luase fetițele. L-a înjunghiat în biroul său

Crimă la Anzio: un avocat italian de 57 de ani, Giuseppe Cardoselli, a fost înjunghiat de o româncă de 39 de ani, Mioara Bascoveanu, chiar în biroul lui din localitate, marti 29 octombrie,  a transmis publicația La Reppublica.

Bărbatul era fostul partener al femeii, care avusese o relație și cu care avea două fetițe. Cei doi s-au separat, iar fetițele îi fuseseră încredințate lui. Românca nu s-a resemnat niciodată cu gândul că a pierdut fetițele.

Conform reconstituirii, femeia a ajuns la cabinetul de avocatură la sfârșitul după-amiezii de marți pentru a discuta despre relația cu fostul partener, avocat înregistrat la Baroul din Velletri.

Cuțitul folosit pentru uciderea bărbatului l-a adus de acasă, conform primelor investigații. S-au certat, apoi femeia l-a înjunghiat de mai multe ori. Avocatul a murit în birou, după cum au constatat echipajul de 118 și carabinierii.

Românca de 39 de ani a contactat apoi poliția, anunțând că a comis un delict.

Înainte de a comite crima, Mioara Bascoveanu a scris pe pagina ei de Facebook: «Nu alegi să ai o persoană lângă tine pentru a-ți înrăutăți viața, ci pentru a o îmbunătăți. Iar dacă iubirea nu duce la asta, ori nu este iubire, ori este o iubire bolnavă».

Mioara a fost arestată de carabinieri și urmează să fie interogată pentru a explica motivul pentru care a recurs la acest gest dramatic. Cuțitul folosit de Mioara pentru a-și omorî fostul concubin se pare că l-a adus de acasă, existând astfel suspiciunea că femeia a premeditat această crimă. Femeia mai are o fiică dintr-o relație anterioară, iar fetele sale vor fi nevoite acum să crească fără părinți.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri