Italia: O româncă de 31 de ani și-a ucis fiica de șase ani cu un cuțit apoi s-a sinucis

O româncă în vârstă de 31 de ani din Torino şi-a înjunghiat fiica de şase ani şi apoi s-a sinucis, a relatat ieri publicația  Torino Today.  Femeia de 31 de ani, Alina Mihaela Olaru, din Rădăuţi, şi-a înjunghiat fiica în vârstă de şase ani.Trupurile neînsufleţite au fost descoperite de mama tinerei.

Corpul fetiţei a fost găsit vineri, 17 septembrie,  în living, iar cel al mamei se afla în bucătărie. De asemenea, lângă trupul tinerei femei a fost găsit şi cuţitul cu care şi-a înjunghiat fiica şi cu care şi-a luat viaţa.

Alina Mihaela Olaru era venită  cu fiica sa de 6 ani în Italia în luna mai a acestui an, la Torino, unde mama sa este rezidentă de 15 ani  fiind căsătorită de doi ani cu un cetățean italian

Tatăl fetiței se pare că a rămas în România, acesta nerecunoscând-o pe micuță ca fiind fiica sa și rupând orice legătură cu cele două. În locuinţă nu a fost găsit niciun bilet care să explice gestul tinerei. Ancheta în acest caz este în curs.

Conform paginii sale personale de facebook Alina Mihaela Olaru, a absolvit cursurile Colegiului Tehnic din Rădăuți, între anii 2000 și 2004 și apoi ale Universității “Ștefan cel Mare” din Suceava între anii 2005 și 2010.

Anchetatorii italieni încearcă să afle acum care a fost motivul tragicului gest făcut de româncă.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri