Italia: O româncă s-a răzbunat pe un client care nu a vrut să o plătească. A băgat cuțitul în el

O prostituată de origine română a înjunghiat un bărbat marocan în vârstă de 43 de ani, care a refuzat să-i plătească serviciile după ce au petrecut noaptea împreună, în provincia Brescia, Lombardia.

Incidentul a avut loc ieri dimineață, miercuri 28 februarie, într-un apartament de pe Via Santa Maria, în Calcinato, și totul s-ar fi putut termina într-o tragedie: lama cuțitului l-a lovit pe bărbat în coapsă la numai câțiva centimetri artera femurală.

Conform primelor informații transmise de  Brescia Today, românca ar fi mers la casa bărbatului marocan, pe Via Santa Maria, la solicitarea acestuia de a petrece noaptea împreună. Dimineață, însă, bărbatul ar fi refuzat să o plătească iar femeia a reacționat cu violență. A luat un cuțit din sertarele de la bucătărie și l-a înjunghiat în picior.

În timp ce bărbatul marocan a părăsit casa cu o hemoragie abundentă, prostituata româncă s-a îndepărtat în fugă. La scurt timp, în urma semnalării făcute de bărbat, aceasta a fost urmărită și oprită de carabinieri. Bărbatul a fost transferat la spital în condiții grave unde, odată cu trecerea orelor, starea sa clinică s-a îmbunătățit, și astfel, persoana vătămată a fost declarată în afara pericolului. O circumstanță care aatenuat situația româncei acuzată inițial de tentativă de omor, infracțiune transformată în cauzare de vătămări grave, mai scrie Brescia Today.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,101FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri