ITALIA: Român de 20 de ani, condamnat la 23 de ani de închisoare, pentru ASASINAREA unui bucătar italian

Madalin Constantin Palade, un român de doar 20 de ani, acuzat că a omorât un bucătar italian în vârstă de 43 de ani în apartamentul său din Castiglione di Cervia în octombrie 2018, a fost condamnat la 23 de ani de închisoare, la sfârșitul lunii noiembrie 2019.

Oribila crimă a avut loc pe 07 octombrie, atunci când un bucătar italian, pe numele său Rocco Desiante, a fost găsit mort în apartamentul său. Anchetatorii au stabilit că acesta a fost bătut cu bestialitate și lăsat să agonizeze. Italianul a murit două ore mai târziu, din cauza hemoragiei masive.

Imediat, autoritățile l-au reținut pe Mădălin Palade ca prim suspect în această cauză. Mobilul crimei nu a fost stabilit cu exactitate, însă, din primele cercetări, se pare că cei doi se cunoșteau anterior, iar românul îi vindea droguri. Anchetatorii nu exclud varianta ca bucătarul să nu fi avut bani pentru a-și achita datoriile.

Printre probele pe care s-au bazat procurorii care au cerut încarcerarea lui Palade instanței de la condamnarea lui Palade, au fost înregistrările telefonice,  în special chat-ul șters, dar și amprentele de pantofi găsite în apartamentul victimei. La acestea se adaugă ADN-ul acuzatului găsit pe o amprentă de sânge analizată de anchetatori în casa lui Desiante, potrivit ravennanotizie.it.

Urmărirea penală a solicitat o condamnare pe viață, în timp ce apărarea a cerut achitarea. Acum, Constantin va trebui să despăgubească și familia lui Desiante, care a devenit parte civilă în proces. Procesul se află abia la prima instanță, iar decizia încă nu este definitivă.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri