Home Români de pretutindeni Italia: român de 31 de ani, tatăal doi copii și-a pierdut viața...

Italia: român de 31 de ani, tatăal doi copii și-a pierdut viața azi noapte într-un tragic accident

Un roman în vârstă de 31 de ani, tată a doi copii, și-a pierdut viața în jurul orei 1:15 din noaptea de vineri spre sâmbătă, 23 martie 2019, după ce a fost lovit mortal de o mașină în timp ce circula cu bicicleta pe via Rometta din localitatea italiană San Martino di Lupari, provincia Padova a transmis publicația ilgazzettino.it

Padova Oggi, titrează că românul încerca să treacă strada pe bicicletă, moment în care  a fost lovit din plin de un automobil Peugeot 308 condus de un tânăr italian de 28 de ani rezident în San Martino di Lupari.

 Marian și-a dat sufletul la locul accidentului, personalul medical de pe ambulanță care s-a prezentat la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. La locul accidentului s-au prezentat carabinierii din localitate pentru investigațiile de rigoare, iar trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga de la spitalul din Cittadella unde va rămâne până la încheierea anchetei, așa cum a dispus procuratura.
Tânărul nostru român de numai 31 de ani era originar din Galați, dar era rezident cu familia în San Martino di Lupari. Marian lasă în urma sa o soție îndurerată cu doi copii mici de crescut, a relatat publicația de limba română, Rotalianul.

Exit mobile version