Italia: Român de 38 de ani omorât în bătaie de un italian pe malul râului Tibru

Un bărbat român în vârstă de 38 de ani a fost ucis pe malul râului Tibru din Roma de un italian de 45 de ani însoțit de un câine rasa Labrador. Agresorul l-a atacat pe român cu pumnii, apoi și-a asmuțit și câinele împotriva victimei, transmite publicația italina TGCOM24.

Totul s-a petrecut în seara zilei de joi, 7 mai, de-a lungul pistei ciclabile de pe malul râului Tibru, lângă Ponte Sisto, în centrul Romei.

Cei doi nu aveau un domiciliu stabil, ei erau cunoscuți ca „senza tetto”, adică oameni fără un acoperiș deasupra capului. Bărbatul român, al cărui nume nu a fost făcut încă public, era cu bicicleta când a fost oprit de Massimo Galioto, un italian care a fost cercetat și achitat în trecut de acuzația de omor pentru decesul în 2016 a studentului american Beau Solomon, în vârstă de 19 ani. Italianul era însoțit de câinele său din rasa Labrador. Cei doi bărbați s-au certat, apoi italianul a început să îl lovească pe român care s-a prăbușit la pământ. Mai multe persoane care au văzut de departe ceea ce s-a întâmplat, au anunțat poliția.

Între timp, Massimo Galioto, s-a făcut nevăzut împreună cu câinele lui. Italianul a fost descris de martori ca un „punkabbestia” (individ în contrast cu regulile și stilul de viață al societății de consum, adesea fără un loc de muncă sau o casă permanentă, cu un comportament agresiv și îmbrăcăminte excentrică inspirată de cea a punkiștilor englezi din anii ’70). Polițiștii au început imediat căutările, iar suspectul a fost arestat la scurt timp după aceea.

Din cele descoperite de anchetatori, atacul ar fi avut loc în timpul unei dispute din motive banale. Victima ar fi fost lovită de mai multe ori cu pumnii și împotriva sa a fost asmuțit și câinele, chiar dacă inițial s-a crezut că a fost atacat cu un cuțit. Trupul neînsuflețit al românului de 38 de ani prezenta răni la nivelul feței, la mâini și la un picior.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,100FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri