Italia: româncă de 29 de ani în stare gravă după ce a căzut de la etajul patru

Un dramatic accident a avut loc în după-amiaza zilei de miercuri, 7 august 2019, când o tânără româncă de 29 de ani care locuiește în cartierul Zanni din Pescara a căzut de la etajul 4 al unui bloc după ce a încercat să intre în locuință prin balcon, cățărându-se pe clădire a relatat publicația italiană Abruzzo Web.

Potrivit surselor locale, conaționala noastră locuiește cu mama sa în Via Carlo Alberto Dalla Chiesa din localitate, dar în această perioadă este singură acasă, mama tinerei fiind plecată în România. După o primă reconstituire din partea carabinierilor care s-au prezentat la fața locului pentru a investiga dinamica accidentului reiese că tânăra româncă și-a uitat cheile în casă, rămânând astfel încuiată afară.

Pentru a reintra din nou în locuință, femeia a decis apoi să se cațere pe clădire pentru a ajunge la balconul apartamentului, dar când a ajuns la etajul patru, a pierdut echilibrul și a căzut de la o distanță de circa 10 metri înălțime.

Tânăra noastră conațională a fost transportată de urgență la spital și este internată în stare foarte gravă în secția Reanimare, iar medicii se mențin rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri