Italia: Româncă de 39 de ani ucisă de soțul italian în fața copiilor

O româncă a fost ucisă de soțul italian în fața copiilor, cel mai mic de 2 ani, lângă Cremona. Fiica cea mare a fost găsită de polițiști plină de sânge.

O româncă în vârstă de 39 de ani a murit vineri seara, 8 mai, după ce a fost înjunghiată de soțul italian în fața celor trei copii ai lor. S-a întâmplat la Milzano, între Milano și Cremona. Soțul în vârstă de 40 de ani a fost arestat, informează La Republica.

Alarma a fost dată chiar de primarul localității, care trecea prin fața casei și a auzit țipetele disperate ale femeii. Soțul ei, nume Giovanni Lupi, a ucis-o lovind-o de mai multe ori cu un cuțit. Cei trei copii cu vârste între 2 și 15 ani au asistat la moartea mamei lor.

Primarul satului trecea prin fața casei familiei, când a auzit strigătele. A intrat în locuință și a găsit-o pe fiica mai mare a cuplului plină de sânge și strigând după ajutor.

Autorul crimei s-a predat carabinierilor companiei Verolanuova, veniți imediat la fața locului. Giovanni Lupi a fost arestat și va fi interogat de magistrați. El este acuzat de infracțiunea de omor calificat.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri