Italia: Româncă de 55 de ani împușcată mortal de vecinul său

Tragedie de nedescris în localitatea italiană Cerignola din provincia Foggia unde în cursul dimineții de miercuri, 13 noiembrie 2019, un bărbat italian și-a împușcat vecina de casă, o româncă, precum și soția, apoi s-a sinucis. Femeia româncă a murit în urma rănilor suferite, în timp ce soția bărbatului se află în stare critică la spital a transmis publicația italiana immediato.net.

Luminița Brocan, în vârstă de 55 de ani, locuia într-o casă situată în zona agricolă „Posta Aucello”, în afara localității Cerignola, iar locuința conaționalei noastre era învecinată cu casa a doi soți italieni, Francesco Ciuffreda – 69 de ani și Giuseppina Pantone – 65 de ani.

Potrivit unor surse locale, cele două femei erau prietene, iar în această dimineață conaționala noastră se afla în casa vecinei sale când, din motive necunoscute încă, a fost împușcată mortal de soțul acesteia, Francesco. Bărbatul și-a împușcat de asemenea și soția care a rămas grav rănită, dar nu a decedat, apoi și-a luat viața.

Nu este clar încă dacă mai întâi a fost împușcată Luminița sau Giuseppina, dar unele surse locale susțin că bărbatul italian și-ar fi împușcat întâi soția, apoi a împușcat-o pe românca noastră care ar fi intervenit pentru a o apăra pe femeie. Tragedia se pare că a fost descoperită de fiul soților italieni care a alertat autoritățile și a transportat-o pe mama sa la spitalul Tatarella din Cerignola, de unde a fost transferată apoi cu elicopterul la spitalul din San Giovanni Rotondo.

La fața locului carabinierii investighează în aceste ore pentru a descoperi ce anume a dus la această tragedie. Nu s-a găsit până în acest moment vreun bilet de adio din partea bărbatului și nu rezultă ca în familia acestuia sau cu vecinii săi să fi existat divergențe, mai relatează presa locală.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri